24. Apr. 2017 - Bjærgning Af Lastbil På Motorvejen Ved Fredericia.

24. Apr. 2017

Falck skulle til at bjærge en lastbil med trailer der tidligere på dagen havde påkørt en anden lastbil og var endt i grøften/marken.

Uheldet skete ca. kl. 9 da lastbilen med traileren kom kørende på motorvejen ved Fredericia. Af ukendte årsager kom lastbilen for tæt på en anden lastbil der holdte i nødsporet med punkteret dæk.

Lastbilerne fik begge revet et forhjul af ved sammenstødet, og lastbilen med traileren kom ud af kurs, da chaufføren ikke kunne styre den, lastbilen kørte igennem autoværnet og ned af en skrænt hvorefter den stoppede nede på en mark. Ingen af chaufførerne skulle være kommet noget alvorligt til ved uheldet.

Da kl. blev 22 ankom Falck til stedet, de fik 2 vognbaner spærret af, og man gjorde klar til at 2 store mobil kraner skulle ankomme til stedet kl. 23

Man havde valgt at bjærgningen skulle ske på dette tidspunkt da trafikken var mindre en tidligere på dagen.

Da mobilkranerne var ankommet og man havde fået dem stillet op og gjort klar med stropper og kæder, gik man ved 24. tiden i gang med at løfte lastbilen.

Da lastbilen var blevet løftet op på kørebanen, fik man koblet traileren fra, traileren blev koblet på bjærgnings vognen fra Falck, selve trækkeren blev løftet op på en tilkaldt blokvogn.

Ved ca. 3 tiden var der ryddet op på stedet, og man kunne fjerne afspærringen så de 3 spor på motorvejen var klar til morgen trafikken.

Mandag, 24. april 2017